Διακρίσεις για το 2016

Το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο μας έλαβε τις παρακάτω διακρίσεις το 2016 :

Ελαιώνες Μερκούρη - Παρθένο Ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και ποιότητα Διαγωνισμός Ποιότητας Τυποιημένου Εξαιρετικού Ελαιολάδου IOOC KOTINOS 2016
Ελαιώνες Μερκούρη - Παρθένο Ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και ποιότητα Διάκριση BIOLNOVELLO
Ελαιώνες Μερκούρη - Παρθένο Ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και ποιότηταΕλαιώνες Μερκούρη - Παρθένο Ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και ποιότητα Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου ATHENA

Τιμητική Διάκριση από το Μουσείο Γουλανδρή

mouseio goulndriΤο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο των Ελαιώνων Μερκούρη έλαβε τιμητική διάκριση από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 09/06/2015

Marco Orreggia 2014

marcooregggia2014Συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο Marco Oreggia Flos Olei 2014 σαν ένα από τα καλύτερα εξαιρετικά βιολογικά παρθένα ελαιόλαδα στον κόσμο

Πιστοποιητικό εξαιρετικής ποιότητας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

kapodistriakoΤα συγχαρητήρια του επικεφαλής του τμήματος Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κο. Προκόπιου Μαγιάτη δέχθηκε το προϊόν των Ελαιώνων Μερκούρη. Ο κος Μαγιάτης το κατέταξε μεταξύ άλλων ανάμεσα στα κορυφαία δείγματα που έλαβε το τμήμα του για το 2014.

Η ανάλυση του δείγματος έδειξε ότι η περιεκτικότητα του ελαιολάδου σε ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη, ουσίες στις οποίες οφείλονται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του, είναι υψηλότερη σε σχέση με τον μέσο όρο των δειγμάτων ελληνικών ελαιόλαδων.

Δείτε ολόκληρη την ανάλυση.

Χρυσό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό BIOL

Το λαδι των Ελαιωνων Μερκούρη ενα απο τα καλυτερα παγκοσμιωςΤο έτος 2011 στό διεθνή διαγωνισμό "ΒΙΟL" για βιολογικά ελαιόλαδα, στο Μπάρι της Ιταλίας, το προϊόν των Ελαιώνων Μερκούρη τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο για τα ελληνικά βιολογικά ελαιόλαδα.

Ο διαγωνισμός "ΒΙΟL" είναι ετήσιος διεθνής για βιολογικά ελαιόλαδα, με μεγάλο κύρος. Το 2011 συμμετείχαν πάνω από 320 βιολογικά ελαιόλαδα απ' όλο τον κόσμο και περίπου 60 ελληνικά.

www.premiobiol.it

Βραβείο Ποιότητας του περιοδικού ‘Γαστρονόμος’ για την χρονιά 2009

Γαστρονόμος Βραβεία ΠοιότηταςΤο έτος 2009 στα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού "Γαστρονόμος" το λάδι των Ελαιώνων Μερκούρη απέσπασε τιμητικό βραβείο σαν ένα από τα καλύτερα ελληνικά ελαιόλαδα.
Ο "Γαστρονόμος" είναι περιοδικό της εφημερίδας Καθημερινή ειδικευμένο στα ελληνικά τρόφιμα, ποτά και εκλεκτά αγροτικά προϊόντα. Κάθε χρόνο επιλέγει με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και βραβεύει εξαιρετικά προϊόντα μικρών κυρίως Ελλήνων παραγωγών.

Δείτε το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στους Ελαιώνες Μερκούρη

kathimerini.newspaperdirect.com
www.gastronomos.gr

 

 

 

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο των "Ελαιώνων Μερκούρη"!

Σε ένα μικρό ακρωτήρι, στο Νομό Ηλείας, στην βορειοδυτική Πελοπόννησο, βρίσκεται το κτήμα "Ελαιώνες Μερκούρη". Ένας ελαιώνας 35 στρεμμάτων, όπου τα ελαιόδεντρα φτάνουν μέχρι την θάλασσα και το δροσερό αεράκι «ανοίγει» την καρδιά μας.

Αποδράστε στον φιλόξενο ξενώνα του κτήματος, και δοκιμάστε το εξαιρετικής ποιότητας, έξτρα παρθένο, βιολογικό ελαιόλαδό μας.

Ακολουθήστε μας στο: 

JoomShaper