Βραβεία "Γαστρονόμου" 2016

Ελαιώνες Μερκούρη - Παρθένο Ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και ποιότητα

Προβολή των Ελαιώνων Μερκούρη με γευσιγνωσία του Ελαιολάδου στην εκδήλωση για τα βραβεία "Γαστρονόμου" 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο στις 27/06/2016.

 

 

 

Διεθνές Συνέδριο Ελαιοκανθάλης

Ελαιώνες Μερκούρη - Παρθένο Ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και ποιότητα

Συμμετοχή στο Διεθνές συνέδριο Ελαιοκανθάλης που πραγματοποιήθηκε στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στην Αρχαία Ολυμπία στις 2-3 Ιουνίου 2016.

Συμμετοχή στο σεμινάριο Γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το Τ.Ε.Ι Καλαμάτας

Η διαρκής αναζήτηση για διατήρηση της μοναδικής ποιότητας του ελαιολάδου μας οδήγησε στην συμμετοχή  στο σεμινάριο που διοργάνωσε το εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Τ.Ε.Ι Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου τον Ιανουάριο του 2015 στην Αθήνα με θέμα :

"Εξαιρετικό παρθένο πολυποικιλιακό ελαιόλαδο : Η τέχνη της σύνθεσης"

Ομιλητής :

Dr. Antonio Lauro (Ιταλία)

-

Γευσιγνώστης ελαιολάδου, επικεφαλής κριτών σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας ελαιολάδου, συγγραφέας κ.α

 

Dr. Richard Gawel (Αυστραλία)

-

Επικεφαλής επιτροπής κριτών διαγωνισμού γευσιγνωσίας ελαιολάδου της Αυστραλίας. Ο πρώτος ακαδημαϊκός που δίδαξε γευσιγνωσία στο Πανεπιστήμιο Αδελαϊδας

 

 

 

 

Υπεύθυνοι : 

Βασίλης Δημόπουλος

 

 

 

Άννα Μηλιώτη

 

 

                 

Συμμετοχή στη έκθεση του Μουσείου Γουλανδρή

goulandri-thumb-largeΤο εξαιρετικά παρθένο ελαιολάδο των Ελαιώνων Μερκούρη συμμετείχε στην Έκθεση του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και στο Πασχαλινό Παζάρι που διοργανώθηκε στις 16 και 17 Απριλίου 2016.

Tο πασχαλινό παζάρι περιείχε προϊόντα και αντικείμενα για όλα τα γούστα, όπως γλάστρες με φυτά της ελληνικής γης, αντικείμενα από φυσικές ύλες, πρωτότυπες λαμπάδες, βιβλία, περιοδικά, cd, dvd, βινίλια, βιολογικά προϊόντα, όπως λάδι, κρασί, σπιτικές μαρμελάδες αλλά και άλλες νοστιμιές.

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο των "Ελαιώνων Μερκούρη"!

Σε ένα μικρό ακρωτήρι, στο Νομό Ηλείας, στην βορειοδυτική Πελοπόννησο, βρίσκεται το κτήμα "Ελαιώνες Μερκούρη". Ένας ελαιώνας 35 στρεμμάτων, όπου τα ελαιόδεντρα φτάνουν μέχρι την θάλασσα και το δροσερό αεράκι «ανοίγει» την καρδιά μας.

Αποδράστε στον φιλόξενο ξενώνα του κτήματος, και δοκιμάστε το εξαιρετικής ποιότητας, έξτρα παρθένο, βιολογικό ελαιόλαδό μας.

Ακολουθήστε μας στο: 

JoomShaper